ContactComandaPagina principala

Cum Se Masoara Corect Penisul?

Se pare ca foarte multi barbatii sau femei vor sa stie cat este de mare/lung/gros penisul lor, dar putini stiu cum se masoara corect.

Cum Se Masoara Corect Penisul?

Este foarte important sa stii cum sa masori corect fara sa gresesti, mai ales daca urmezi exercitii pentru marirea penisului. Foarte multi barbati masoara partea de jos a penisului, astfel obtinand o masuratoare falsa cu 2-4cm mai mare, si apoi laudandu-se cu 'barbatia' lor.

Pentru a obtine masurarea corecta a penisului, este recomandat sa se faca mai multe masurari pe parcursul unei zile, deoarece sunt multi factori care pot influenta marimea pensiului: nivelul de excitare, temperatura camerei, nivelul de odihna/oboseala, frecventa activitatii sexuale. Apoi se face media acestor masurari.

Masurarea lungimii penisului

masurarea lungimii penisului

Lungimea penisului este definitca ca distanta liniara de-a lungul partii dorsale a penisului erect (de la burta pana la cap).

Lungimea penisului poate fi masurata stand in picioare cu penisul paralel cu podeaua. Penisul este masurat in partea de sus, de la baza pana la varf.

Rezultatele nu sunt corecte daca masori in partea de jos a penisului sau daca stai jos.

Masurarea grosimii/circumferintei penisului

masurarea grosimii/circumferintei penisului

Lungimea penisului nu este singurul factor care determina marimea penisului.

Grosimea penisului este definita ca distanta liniara in jurul celei mai groase parti a penisului. Majoritatea barbatiilor au un penis care este ori lung si subtire, ori scurt si gros.

Daca nu ai un 'metru' flexibil cu care sa masori in jurul penisului, poti masura cu o sfoara pe care apoi o intinzi pe un 'metru' obijnuit, rezultand astfel grosimea penisului.

Daca te afli sub marimea medie a penisului nu te ingrijora deoarece marirea penisului este posibila.

Incearca Fara Risc Cartea "Marirea Penisului"!

Nu trebuie sa te decizi acum.

Un penis mai lung si mai gros te asteapta!

Daca dupa ce ai incercat metoda mea, nu observi aceleasi rezultate uimitoare pe care le-am observat eu, iti primesti "investitia" inapoi. Fara intrebari. Fara complicatii! Ce mai astepti?